Celebfigyelő

2023.09.25. 11:00

Köllő Babett: csicska vagyok!

Köllő Babett bonyhádi származású színésznőnek, a TV2 Sztárban sztár leszek mesterének sikerült egyetlen fotóval felkavarnia az álló vizet, a rajongóinak egyből leesett az álluk a látványtól, írja a Ripost.

Brunner Mónika

Forrás: Facebook

Az említett fotón nem akármilyen pólóban láthatjuk Köllő Babettet, ugyanis Majka hatalmas feje díszeleg rajta, ez pedig nagyon tetszett a követőinek, rengeteg pozitív kommentet kapott a csinos híresség.

A Ripost beszámol arról is, hogy A Sztárban Sztár leszek! című műsor közönségének egy része leginkább a műsor válogató részeiért van oda, hiszen akkor történnek a legviccesebb pillanatok.

Ilyen volt például az is, mikor Majka azt mondta Pápai Jocinak, hogy "Egy csicska vagy! Egy göndör csicska vagy" - a mondat annyira ikonikus lett, hogy Köllő Babettet is megihlette: 

"Csicska vagyok. Elfelejtettem kitenni ezt a képet! Aki látta a Sztárban Sztár leszek válogató adásait, érti a poént" – írta Köllő Babett a Majkás pólóhoz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!