Teol.hu videó

2023.09.18. 16:41

Ovációval fogadták a ValMart Szekszárdon (videó)

A Szekszárdi Szüreti Napok egyik legnagyobb sikerű koncertje volt a ValMaré, az előzetes becslések szerint közel kétezren tomboltak szeptember tizenhetedikén, vasárnap este hét órától a Piactéren. A zenei együttes zárta a fesztiváli programokat.

Brunner Mónika

Imádták a sztárokat Szekszárdon.

Fotó: Mártonfai Dénes

A fiatalok és a gyerekek olyan ovációval fogadták a ValMart, mintha a 60-as években a Beatles jött volna Szekszárdra. A koncert után is hosszú időn át várakoztak, alig akarták elengedni kedvenceiket. Régi vágya volt a tinikorosztálynak, hogy láthassa őket, a fiataloknak a legnagyobb sztárok egyike a ValMar – mondta lapunknak Berlinger Attila, a Szekszárdi Szüreti Napokat szervező Babits Mihály Kulturális Központ ügyvezető igazgatója.

Ismertette, hogy Kovács Kati énekesnő hatalmas tömeg előtt a Béla király téren adott koncertet vasárnap este nyolc órától. A Bye Alex és a Slepp koncerten mintegy ezerötszázan voltak, a népszerű énekes szombaton este nyolc órakor lépett fel a Piactéren. Sokan voltak kíváncsiak csütörtökön a blues- és rocklegendákra is, így a Takáts Tamás Blues Band, valamint a Totális Metál - Pokolgép évek című koncert szintén nagy sikernek örvendett, szintúgy a hajnalig tartó The Placc Outdoor bulik is, melyek helyszíne szintén a Piactér volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!