Megúszhatja a mutogatós?

2023.09.07. 21:02

Sikátorban mutogatta nemi szervét

Az egyik közösségi oldal csoportjában osztotta meg két középiskolás lány, hogy egy negyven feletti férfi mutogatta nekik a testét a város egyik utcájában. A mutogatós bácsi persze eltűnt aztán az egyik utcában, de sokak reménye, hogy az ügy ezzel nincs lezárva.

Teol.hu

A kép illusztráció.

Tinilányok az utcán. Mennek, vidáman, gyanútlanul, hisz még nem sejtik, hogy a következő sarkon valami olyan vár rájuk, amire álmukban sem gondoltak volna. Egy 40 feletti férfi mutogatja nekik fedetlen nemi szervét. Érthető, hogy a lányok megijedtek, ahogy az is, hogy az újabb fehérvári szatír eltűnt az egyik sikátorban. 

Az ijesztő esetnél is megdöbbentőbb, hogy a történteket elszenvedő lányok, majdnem, hogy még mentegetőztek, mondván, hogy nem voltak kihívóan öltözve, pedig, ha olyan rövid szoknya lett volna rajtuk, ami inkább már széles öv, akkor sem érhetné őket ilyen inzultus. 

A közösségi oldal egészségesen reagált az esetre. A kommentelők azonnal a férfi torkának ugrottak, a tettét elítélték, és a lányokat is megfelelő utasításokkal látták el. Ezen tanácsok között volt az, hogy az ilyen provokációra nem szabad reagálni, meg az, hogy mindenképpen szóljanak a kollégiumi nevelőknek és vagy ők, vagy a lányok jelentsék fel az elkövetőt a rendőrségen. 

A FEOL megkérdezte a Fejér Vármegyei Rendőrfőkapitányság sajtószolgálatát, hogy mit tudnak, erről a héten történt esetről, hogy mennyire gyakori ez a jelenség, hogy évente hány ilyen ügyük van, illetve, hogy van-e valamiféle módszer a megelőzésre túl járőrözésen? 

A teljes cikket a FEOL.hu-n találja!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!