Vádemelés

2023.10.31. 15:58

Halálos baleset okozásával vádolják a pornószínésznőt

Felfüggesztett fogházbüntetést javasol az ügyészség a halálos balesetet okozó pornószínésznővel szemben.

Teol.hu

Henger Éva és férje is kórházba került. Fotó: borsonline.hu

Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat egy győri nő ellen a Szekszárdi Járási Ügyészség, aki tavaly tavasszal egy 71 éves férfi és egy 67 éves nő halálát eredményező közlekedési balesetet okozott Dombóvár közelében – adta hírül portálunk ma reggel a Tolna Vármegyei Főügyészség tájékoztatására hivatkozva.

A főügyészség ugyan neveket nem közölt, de nem valószínű akkora véletlen, hogy éppen ugyanez és ugyanott mással is megtörténhetett volna ugyanebben az időben, társlapunkban ugyanis korábban nevesítve is volt a baleset okozója, Henger Éva, az egykori felnőttfilmes. Tehát feltételezhető, hogy a tavaly tavaszi baleset ügyében csupán mostanra született vádemelés.

Fotó: Police.hu

A vádirat szerint a vádlott 2022 áprilisában a 61-es számú főúton, Tamási felől Dombóvár irányába közlekedett az általa vezetett személygépkocsival, amelyben rajta kívül még a férje foglalt helyet. A vádlott az emelkedő útszakaszon, egy hosszan elnyúló, jobbra ívelő útkanyarulatban a figyelmetlensége miatt átlépte a záróvonalat, és áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan nekiütközött egy szabályosan közlekedő személygépkocsinak. A baleset következtében a vétlen jármű vezetője és utasa a helyszínen életüket vesztették, a vádlott és férje pedig súlyosan megsérültek, annak ellenére, hogy valamennyien használták a biztonsági övüket.

Fotó: Police.hu

Henger Éva tavaly decemberi cikkben, a Borsonline-nak beszélt a sérüléseiről és arról, hogy a közeljövőben mindenképpen szeretne visszatérni Magyarországra, és azt tervezi, ha itt jár, felkeresi a balesetben elhunytak sírját, hogy virággal rója le kegyeletét. Hogy ez megtörtént-e, nem tudni, mindenesetre az ügy a Dombóvári Járásbíróságon folytatódik, az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés, közúti járművezetéstől eltiltás, valamint pénzbüntetés kiszabását indítványozza.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!