Celebfigyelő

2023.10.20. 10:51

M. Dobos Marianne a mesterséges intelligenciáról beszélgetett

A mesterséges intelligenciáról beszélgetett M. Dobos Marianne szekszárdi televíziós személyiség Balatonfüreden neves szakemberekkel. A Hír tévé arca a 14. Infotér Konferencián vett részt.

Brunner Mónika

M. Dobos Marianne a mesterséges intelligencia nyomában (Fotó: Facebook)

"Határ a csillagos ég! Egy jó hangulatú beszélgetés után a négy űrhajósjelölttel, Ferencz Orsolyával és Bogi Barátnőmmel az Infoter konferencián" – írta többek közt a közösségi oldalán a fotójához M. Dobos Marianne, a Hír tévé arca.

A konferencia honlapján megtalálható, hogy M. Dobos Marianne riporter - műsorvezető moderátorként vett részt az eseményen, a "Mesterséges Intelligencia átveszi a nevelők helyét?" című programon. 

Arra keresték a választ, hogy az általános mesterséges intelligencia átveszi-e a jövőben a tanárok vagy épp a szülők helyét, feladatait? Szakértőkkel kerekasztal-beszélgetés és vitafórum során beszéltek a következményekről, az etikáról, a digitális készségfejlesztésről. 

A háromnapos 14. Infotér Konferencia október tizenhetedikén kezdődött az Informatika a Társadalomért Egyesület szervezésében, a szervezők ígérték, hogy a digitalizációs újdonságoktól a kibervédelmen át összegyűjtötték a világ legjelentősebb témáit és képviselőit.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!