KFC Szekszárdon: Elkezdődött az építkezés

Már dolgoznak a szakemberek a Szekszárdra tervezett új gyorsétterem kivitelezési munkálatain. A KFC a csatári városrészben, a Béri Balogh Ádám utcában nyit hamarosan üzletet.

Bencze Péter

Máté Péter, a közgyűlés Pénzügyi Bizottságának elnöke, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőjelöltje még április közepén közölte, hogy az építkezés hamarosan megkezdődik. A KFC anyacége már márciusban munkatársakat toborzott a szekszárdi üzletbe: étteremvezető-helyettest és műszakvezetőt kerestek.

Már dolgoznak a szakemberek a KFC munkaterületén, Szekszárdon. A gyorsétteremlánc várhatóan év végén nyitja meg kapuit a helyiek előtt.
Már dolgoznak a szakemberek a KFC munkaterületén, Szekszárdon. A gyorsétteremlánc várhatóan év végén nyitja meg kapuit a helyiek előtt.
Forrás: Facebook

A KFC termékeit már idén ehetik a szekszárdiak

Máté Péter korábban azt közölte, az étterem nyitására várhatóan decemberben kerül sor. A KFC és az önkormányzat között már hónapokkal ezelőtt megkezdődtek a tárgyalások. Az építkezés megkezdéséhez mások mellett arra volt szükség, hogy a vállalat a város közlekedést érintő kérdésekben is megállapodjon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában