Celebfigyelő

2023.11.19. 11:00

Budavári Fülöp tudja, mit kell tenni, ha valaki üldöz a szerelmével

"Ha visszautasítod egy olyan személy közeledését, aki a szerelmével bombáz, vagy úgy érzi, hogy kevés neked, akkor támadóvá, fenyegetőzővé vagy szidalmazóvá válhat" - található az Együtt a bántalmazás ellen Facebook oldalán, amely a szekszárdi születési Budavári Fülöp influencer nevéhez fűződik.

Brunner Mónika

Budavári Fülöp ismeri a szerelem rejtett titkait

Forrás: Facebook

Budavári Fülöp többször beszélt arról, hogy gyermekkorában bántalmazták. Tapasztalatai és emlékei miatt indította el az "Együtt a bántalmazás ellen" nevű projektjét és alapítványát Dr. Hevesi Kriszta pszichológussal együtt. 

Az utóbbi időszakban a szerelmi bombázásról, azaz "love bombing"-ról esik szó a projekt Facebook oldalán. 

"Lehet, hogy kínosan érzed magad, amiért beleszerettél - de tudd, ez nem a te hibád! Egy szakember segíthet megérteni, hogy mi történt veled és eligazodni az érzelmeidben, az átélt stresszben, és ha szükséged van rá, tanácsot is adhat, hogy miképp tudod befejezni a kapcsolatot" – található az oldalon. 

Budavári Fülöpék a love bombing ciklus hét intő jelét is ismertetik: 

1. Felesleges vagy szokatlanul drága ajándékokat kapsz már az elején. 2. Sietteti a kapcsolat elmélyülését (bemutatás, elköteleződés). 3. Mindig elérhető, és folyamatosan igényli is a figyelmedet. 4. Nem fogadja el, ha "nem"-et mondasz neki. 5. Egyre jobban elszigetel a családodtól és a barátaidtól. 6. Túláradó érzelmeket fejez ki feléd, például közösségi oldalakon is. 7. Túlterheltnek, nyugtalannak vagy labilisnak érzed magad.

További részletek az Együtt a bántalmazás ellen Facebook oldalán.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!