Labdarúgás

2024.05.17. 12:25

Böde Dániel öt nap alatt „két és fél” érmet szerezhet

A Magyar Kupa-győzelem és az NB I-es érem mellett a Madocsa SE edzőjeként érhet csúcsra Böde Dániel.

Berg Sándor

Böde Dániel edzőként is csúcsra érhet a vármegyei harmadosztályban

Fotó: Molnár Gyula

Játék nélkül tehet újabb nagy lépést a bajnoki cím felé a Madocsa, amely ugyan szabadnapos lesz a vármegyei III. osztály Kelet csoportjában, de ha a második Pálfa kikap, a harmadik Szedres pedig nem nyer, nehéz elképzelni, hogy Böde Dániel csapatát a címvédő lelökheti a csúcsról (utóbbi gárdának pontvesztés esetén matematikailag sem marad esélye az aranyéremre).

A Paksi FC ikonja szerdán Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhetett az atomvárosiakkal, míg szombaton az OTP Bank Ligában akaszthatnak ezüst- vagy bronzérmet a nyakába. 

Kelet, 23. forduló
Szombat: Györköny SE–Nagydorog KSE, Gerjeni SK–Pálfai SE 17 óra. Vasárnap: Őcsény SK–Kajdacsi SE, Gyapa Derbi SE–Dunaszentgyörgyi SE (Dunakömlődön), Németkéri SE–Tolna VFC II, Sióagárdi SE–Szedresi SE 17 óra. Szabadnapos: Madocsa SE.

Tamásiban rendezik a hétvégi rangadót Nyugaton, ahol a listavezető az éremért hajtó iregszemcseieket fogadja. Mindkét csapat remek formában van, a látogató a legutóbbi hét mérkőzésén nem talált legyőzőre (6 győzelem, 1 döntetlen), míg a vendéglátó a legutóbbi harminc megszerezhető pontból huszonnyolcat begyűjtött.

Nyugat, 23. forduló
Szombat: Dombóvári LK–Izmény SE 12, KSE Zomba–Magyarkeszi KSE 14 óra. Vasárnap: Tamási 2009 FC II–Iregszemcsei SE 10, Nak SE–Döbröközi KSE 17 óra. Szabadnapos: Tolnanémedi KSC, Kaposszekcső-Csikóstőttős KSE, 1952 Dalmand SC.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!