Celebfigyelő

2023.11.17. 15:11

Köllő Babett portréját 26 órán keresztül rajzolta egy karbantartó

Huszonhat órán keresztül dolgozott Köllő Babett bonyhádi származású sztár portréján egy győri karbantartó, Erdélyi Tibor. Babett portréja azért is különleges a számára, mert egy ültő helyében, alvás nélkül készítette el, írja a Borsonline.

Brunner Mónika
Köllő Babett Tiborral és huszonhat órán át rajzolt portréjával 
Forrás: Borsonline

A Borsonline beszámolt arról, hogy a győri Erdélyi Tibor megindító szándékkal érkezett a TV2 Sztárban sztár leszek! hetedik adására. Csupán azért utazott fel a fővárosba, hogy rengeteg rajzolás és szervezkedés után egy gyönyörű portréval ajándékozza meg Köllő Babettet, aki meghatódva fogadta a nem mindennapi ajándékot az adás kezdete előtt. 

"Babett portréja azért is különleges számomra, mert egy ültő helyemben, alvás nélkül készítettem el. A rajzolás közben végig éreztem Babett pozitív kisugárzását, melyet aztán személyesen is megtapasztalhattam, mikor átadtam neki az elkészült darabot" – mesélte Tibor, aki Babett mellett a Sztárban sztár leszek! műsor másik mesterét, Tóth Gabi énekesnőt is megajándékozta. Tóth Gabi portréján hatvan órát, Köllő Babettén huszonhat órát dolgozott. 

Babett így vélekedett Tibor munkájáról: 

"Az, hogy lerajzolják az embert, mindig jól esik. A 26 munkaórától teljesen leesett az állam. Számomra elképzelhetetlen, hogy ennyi energiát fektetnek abba, hogy nekem örömet okozzanak" 

Tibor korábban már Sebestyén Balázst, Vadon Janit és Rákóczi Ferit is papírra vetette.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!