Celebfigyelő

2023.12.17. 13:21

Barabás Évi együtt bulizott az RTL-esekkel

Műsoron kívül bulizott együtt kollégáival a bonyhádi születésű Barabás Éva, az RTL Klub arca, televíziós személyiség. A közös időtöltésről több fotót is közzétett. A fényképeken Erős Antónia és Szellő István híradósok is láthatók.

Brunner Mónika
Barabás Éva műsoron kívül bulizott együtt kollégáival
Forrás: Facebook

Barabás Éva RTL Klubos kollégáival töltött el egy estét műsoron kívül, amelyről így írt a Facebook oldalán: 

Tegnap esténk együtt. Még sok dolgunk van karácsonyig, de meg tudtunk állni egy estére, csak együtt lenni, műsoron kívül. És ez jó

– írta Barabás Évi a közös fotókhoz, amelyeken többek között Erős Antónia és Szellő István híradósok, Papp Gergő Pimaszúr, Szabados Ági, Peller Anna és Peller Mariann látható.  

Tizenkét éve dolgozik az RTL televíziónál 

Barabás Éva munkahelye, az RTL Klub a honlapján beszámol arról, hogy a műsorvezető szülővárosában, Bonyhádon, a Völgység Tévénél kezdte a riporterkedést, műsorvezetést, majd a Paksi Városi Tévénél dolgozott szerkesztő-műsorvezetőként. A Riporter Kerestetik versenyt 1997-ben nyerte meg, majd az MTV Híradó riportere, műsorvezetője lett. Az RTL televíziót 2001 óta erősíti, pályafutását az RTL Klub Reggelijében kezdte, 2006 óta a Fókusz munkatársa, majd ugyanebben az évben a Portré című magazinműsor szerkesztője és műsorvezetője lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!