Celebfigyelő

2023.12.13. 16:37

Köllő Babettnél már áll a karácsonyfa

Köllő Babett bonyhádi származású sztár karácsonyi kezeslábasban feszítve várja a Jézuskát, méghozzá december első napjai óta. Boldogan pózol lányával is több mint két méter magas hófehér műfenyője előtt, írja a Metropol.

Brunner Mónika

Kezeslábasban feszítve várja a Jézuskát.

Forrás: Facebook

Köllő Babett karácsonyi kezeslábasban feszítve várja a Jézuskát – december első napjai óta, írja a Metropol. Nagyon fontos számára a divat, otthon is jól akar mutatni. Mivel már áll a több mint  kétméter magas, hófehér műfenyője, és a villája számos pontján lógnak gömbdíszek, égősorok, ő stílusosan ehhez a hangulathoz igazítja otthoni szerelését is.

Köllő Babett múlt évben a Ripostnak elárulta, hogy a szentestét csendben töltik a lányával és a férjével, karácsony másnapján több barátjukat, családtagjukat várták otthonukban. 

Múlt évben harminc rokonára, barátjára főzött 

Számára az a legfontosabb, hogy mindenki érezze jól és otthon magát náluk. A múlt évben legalább harminc rokonára, barátjára főzött. Az ajándékozásról is beszélt. 

– Nincs szó drága dolgokról, inkább élményekkel vagy kézzel készített ajándékokkal szoktuk meglepni egymást. Én egyébként a praktikus dolgoknak is nagyon örülök, ilyen lehet egy szép törölköző is. A lényeg inkább az, hogy együtt legyünk – mondta 2022-ben Köllő Babett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!