Celebfigyelő

2024.01.18. 15:32

Barabás Évi munkahelyi balesete után 210 nappal újra a Fókuszban

Barabás Évi munkahelyi balesete után kétszáztíz nappal visszatért az RTL Klub Fókusz című műsorába műsorvezetőként. Barabás Évit múlt év júniusban érte munkahelyi baleset néhány perccel a Fókusz adása előtt, ennek ellenére végig vezette a műsort. Combhajlító izomcsoportja szakadt el.

Brunner Mónika
Barabás Évi visszatért a Fókuszba műsorvezetőként 
Forrás: Facebook

Barabás Évi örömmel jelentette be közösségi oldalán, hogy munkahelyi balesete után kétszáztíz nappal visszatért az RTL Klub Fókusz című műsorába műsorvezetőként.  "210 nap után újra. Fókusz" – írta közösségi oldalán. 

Még júniusban érte munkahelyi baleset érte néhány perccel a Fókusz adása előtt, ennek ellenére végigvezette a műsort. Aztán vendégként tért vissza műsorba elmesélni, hogy mi történt. 

Rázuhant a fenekére 

Elmondta, hogy a baleset napján hirtelen még kitalálták,  hogy mindenképpen legyen benne az adásban Marics Peti nagy esése (A zenész a színpadon esett el júniusban a Budapest Parkban, tolószékkel vitték le a színpadról, a szerk.). Épp az énekes nagy esését felkonferálva érte a műsorvezetőt is baleset. Barabás Évi elmondása szerint mintha félspárgában, gátülésben esett volna el, a cipő sarkai két irányba csúsztak, rázuhant a fenekére, és szakadt minden – adás előtt néhány perccel. 

Combhajlító izomcsoportja szakadt 

– Az evidens, hogy ha nem ájulsz el, fel tudsz állni, ha nincsen nagyobb baj, akkor az adás kezdődik. Élő adás van, csináljuk, gyerünk – tette hozzá. 

Fájdalma volt, széket raktak oda neki, hogy le tudjon ülni két felkonferálás közben. A sürgősségire ment, szerencsére műteni nem kellett. A jobb combhajlító izomcsoportja szakadt el. Ez egy sportsérülés, főként focistáknál és atlétáknál fordul elő.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!