Celebfigyelő

2024.02.07. 11:05

Nem győzünk betelni Köllő Babett kutyusának látványával

A bonyhádi származású színésznő megmutatta nagyobbik kutyáját, Omárt, aki egy hatalmas, gyönyörű és rendkívül cuki eb, írja a Metropol. Omár egy ötven kilós óriás schnauzer.

Brunner Mónika

Köllő Babett egyik kutyája egy ötven kilós óriás schnauzer, a neve Omár. Az ebet megmutatta közösségi oldalain, a követői pedig elárasztották dicsérő kommentekkel, nem győznek betelni a kutyus látványával, írja a Metropol. 

Köllő Babett és kutyája, Omár 
Forrás: Facebook

Az óriás schnauzerekről a kutyákkal foglalkozó szakemberek állítják, hogy nagy energiájuk van, szeretnek játszani, és olyan otthonokban érzik jól magukat, ahol nagy az udvar, ahol nagyokat futhatnak, mozoghatnak. Nos, ez alapján Köllő Babett kutyája a színésznő hatalmas, kétezer négyzetméteres, úszómedencével is rendelkező kertjében minden bizonnyal kitűnően érezheti magát. 

Az Instagramra feltöltött képek alapján Köllő Babettnek van egy másik, jóval kisebb kutyája is: már viszonylag régen mutatta meg a nagyvilágnak, pedig rá is nagyon kíváncsiak a követők.

Itt lehet megtekinteni Köllő Babett legújabb fotóját, ahol a ritkán látható nagyobbik kutyája, Omár is szerepel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!