Celebfigyelő

2024.02.15. 13:00

Vágó Bernadett: bármit elmondhatok a férjemnek

Vágó Bernadett szekszárdi származású színésznő idén ünnepli hetedik házassági évfordulóját Miller Zoltán színésszel. A kapcsolatuk szerencsés csillagzat alatt született, bármit elmondhat a férjének, mindent megbeszélnek. A TV2 Mokka című műsorában nyilatkoztak szerelmükről.

Brunner Mónika

Vágó Bernadett és férje Miller Zoltán a munkában is kiegyensúlyozott kapcsolatban vannak

Forrás: MTVA/Kaszner Nikolett

Vágó Bernadett Zalaegerszegen született, Szekszárdon nőtt fel, a színésznő a TV2 Mokkában a férjével, Miller Zoltánnal nyilatkozott boldog házasságukról. Elmondta, megismerkedésük előtt eldöntötte, hogy nem választ a szakmájából társat, mégis úgy éli meg, hogy zseniális együtt dolgozniuk. A megismerkedésüket is a munkának köszönhetik, a Madách Színház Nyomorultak című színdarabjában játszottak együtt.

vago bernadett-01-BS
Fotó: Bánkúti Sándor 

A kapcsolatuk szerencsés csillagzat alatt született 

Vágó Bernadett szerint a kapcsolatuk szerencsés csillagzat alatt született, mert ők akarnak együtt lenni, meg akarják oldani az esetleges konfliktusaikat, ha van. 

– Nagyon nagy szerencse, hogy egy irányba nézünk – mondta a műsorban Vágó Bernadett. Hozzátette, hogy boldog házasságuk titka a tisztelet, a másik meghallgatása, és, hogy bármit elmondhat a férjének, mindent megbeszélnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!