Celebfigyelő

2024.04.16. 13:09

Bodrogi Gyulát köszöntötték Zsikó Zoltánék

A Zsikó zenekar énekese, a Tolna vármegyei közgyűlés alelnöke, a Szekszárdon született Zsikó Zoltán és felesége, dr. Zsikó-Gál Klaudia, Szekszárd jegyzője fényképpel köszöntötték Bodrogi Gyulát, a Nemzet Színészét a születésnapja alkalmából a közösségi médiában. A művész április tizenötödikén töltötte be a kilencvenedik életévét.

Brunner Mónika

Zsikóék az ünnepelttel, Bodrogi Gyulával egy közös, múlt évi fényképen

Forrás: Facebook / Zsikó Zoltán

Tolna vármegye Zsikó Zoltán és felesége, dr. Zsikó-Gál Klaudia egy múlt évi, neves eseményen készült közös fényképpel köszöntötték Bodrogi Gyulát a közösségi médiában. 

A fénykép akkor készült, amikor Zsikó Zoltán 2023-ban Gróf Széchenyi Zsigmond emlékéremben részesült. A rangos díjat a budapesti Magyar Mezőgazdasági Múzeumban vette át, számolt be erről lapunk. 

Zsikó Zoltán az Országos Jótékonysági Vadászat Tolna Vármegyei nagyköveteként akkor elmondta, hogy bár a díjat ő vette át, azt valójában a kiváló csapatmunkát felmutató Tolna vármegyei vadásztársadalom kapta.

Bodrogi Gyula nagykövetként csoportképen, a 2023-as díjazottakkal, köztük Zsikó Zoltánnal 
Fotó: Ruip Gergő

Bodrogi Gyula a Jótékonysági Vadászat országos nagykövete. Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas, Érdemes- és Kiváló Művész, Prima Primissima közönségdíjas. 

Egy ország ünnepli a születésnapját.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!