Celebfigyelő

2024.04.10. 14:30

Köllő Babettel is találkozhatnak a Tündérszépek döntősei

Köllő Babett is mentorálja majd a Tündérszépek verseny döntőseit, így vele is találkozhatnak az ország idei legszebb hölgyei, írja a Délmagyar, a Csongrád-Csanád Vármegyei Hírportál. A Tündérszépek versenyre április huszonegyedikéig lehet jelentkezni.

Brunner Mónika

A Tündérszépek szépségverseny mentora Köllő Babett

Fotó: Markovics Gábor

Köllő Babett bonyhádi származású színésznő-tévés személyiséggel is találkozhatnak a Tündérszépek, az ország idei legszebb hölgyei. Már ezért is érdemes jelentkezni, a határidő azonban hamarosan lejár, így nincs sok idő a gondolkodásra. Köllő Babett Kárpáti Rebeka szépségkirálynő-divatmodell-ruhamárka tulajdonos és Tótpeti Lili szépségkirálynő mellé igazolt, együtt segítik a döntősök felkészülését. 

Köllő Babett szépségét rajongói sokszor dicsérik.

A Délmagyar Köllő Babett szakmai pályája kapcsán említi, hogy Babett 2010-ben lépett nyilvánosság elé, az igazi áttörést a Feleségek luxuskivitelben című reality hozta meg a számára. A Tündérszépek mentoraként is a tehetségek kibontakoztatása lesz a feladata: a színésznőtől elsősorban azt tanulhatják majd meg a gyönyörű hölgyek, hogyan sugározzanak magabiztosságot és hogyan mutassák meg a színpadon legszebb arcukat.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Tolna vármegye szépségei Baranya, valamint Somogy hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

A döntőig persze el is kell jutni, első lépésként viszont nincs más tennivaló, mint a jelentkezési lap beküldése a verseny honlapján keresztül. Erre április 21-ig van lehetőségük a Tolna  vármegyei hölgyeknek is, szóval itt az ideje meghozni a döntést. Tolna vármegye első szépsége a húsz éves paksi Szilágyi Cintia Eugénia. Rá már lehet szavazni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!