Celebfigyelő

2024.05.14. 16:47

Forgalmirend-változás lesz a fesztivál miatt

Érkeznek a sztárok fellépni a Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál 2024 programsorozatára, amely május tizenhatodikán csütörtökön Retkes Tamás fotókiállításával és a Neoton musical előadással indít.

Brunner Mónika

A Magna Cum Laude koncertezik, az énekes Mező Misi

Fotó: Polyák Attila

Sorra érkeznek a sztárok a Szekszárdi Pünkösdi Fesztiválra, itt lesz a Magna Cum Laude, Király Viktor énekes, Szekeres Adrien énekesnő, Horváth Tamás énekes. A fesztiválozókat gasztrosátor, pünkösdi borudvar, kézműves és kirakodóvásár, helyi termékek vására és vidámpark is várja. 

A Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál miatt forgalmirend változás lesz Szekszárdon: május tizenötödikén szerdán este 22 óra negyven perctől lezárják a Szent István teret a Wosinsky Mór Múzeum sarkától a Szekszárdi Garay János Gimnáziumig. Lezárják továbbá a Mikes utca Csokonai utcai és Szent István tér közötti szakaszát: a Tolna Vármegyei Önkormányzat előtti parkolóban a parkolás május tizenhetedike péntek délután két óráig engedélyezett.

Lezárják még a Liszt Ferenc Zeneiskola, valamint az OTP Bank közötti útszakaszt, valamint május tizenhetedike péntek reggel hat órától az Augusz Imre utca és a Kiskorzó tér kereszteződéstől az Arany János utca, valamint a Csokonai utca kereszteződésig lévő útszakaszt. Ezen lezárásokat május huszonegyedike kedden oldják fel. 

Felhívják a figyelmet, hogy forgalmi rend változás lesz a Csokonai utca, valamint az Arany János utca kereszteződésében: az ott lakók, valamint az ott dolgozók részére a behajtás ebből az irányból engedélyezett. 

Félpályás útzár történik május tizenhetedike péntektől késő délután öt órától a volt Skála Áruház és a Várköz utca közötti szakaszon. A lezárást május huszadikán hétfőn oldják fel. Ugyanezen időintervallumban teljes útzár lesz a Várköz utca és a Szentgáli Gyula utca (ÁNTSZ székház) közötti szakaszán. Ezen szakaszokon a megkülönböztető jelzést használó járművek, a menetrend szerint közlekedő autóbuszok, illetve a helyi taxi társaságok járművei áthaladhatnak. Az útszakaszon 30 kilométer per órás sebességkorlátozást rendelnek el. 

A Széchenyi utcai lezárást a piac ideje alatt, május tizennyolcadika szombat kezdetétől délig feloldják. A gépjárműforgalom elől elzárt területeken a gyalogosközlekedés engedélyezett. Kérnek mindenkit, közlekedjen körültekintően.

A Bezerédj utca félpályás zárása történik a tömbbelső parkoló bejáratától, valamint a Kormányablaktól teljes zárás lesz a Bartina ABC-ig május tizenötödikén szerdán déltől. Lezárják a Bezerédj utca mindkét oldalát, hogy ne lehessen parkolni, valamint az úttesttel párhuzamosan a Béla király tér sarkától negyven méter hosszan a Bezerédj utca 5. házszám végéig, a volt Relax Wellness Központig kerítéskordont építenek a bejárók szabadon hagyásával május tizenhatodikán csütörtökön este tíz órától. Ezen lezárásokat május huszadikán hétfőn oldják fel. 

Lezárják a Várköz utcát a Szekszárdi Rendőrkapitányság és Garay tér közötti szakaszon május tizennyolcadikán szombaton este kilenc órától. A lezárást másnap, vasárnap hajnali öt órakor oldják fel. Ezen útszakaszt ezután vasárnap este kilenc órától újra lezárják. Az újabb feloldás május huszadikán hétfőn hajnali öt órakor történik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!