Celebfigyelő

2024.05.16. 15:09

Technikai okok miatt maradt el Miller Zolán koncertje

Vágó Bernadett szekszárdi származású színésznő férjének Miller Zoltán színésznek jubileumi koncertje elmaradt május nyolcadikán Pápán. Az előadás előre nem látott technikai okok miatt maradt el. A koncertet szeptemberben tartják meg.

Brunner Mónika

Vágó Bernadett színésznő a pápai koncert előtt a TV2 Mokka című műsorában mesélte el  hogy ott van a férje koncertturnéján, néha ő a meglepetés. 

Miller Zoltán végül szeptemberben lép fel Pápán. Fotó: Kallus György

Férje, Miller Zoltán ugyanis a Miller Zoltán 50 "Ami én vagyok" elnevezésű jubileumi koncertturnéval ünnepel két kerek évfordulót, az ötvenedik születésnapját, és hogy harminc éve van a színpadon. 

A Veszprém vármegyei Pápa városában május nyolcadikán lépett volna fel, ám napokkal a koncert előtt bejelentették, hogy az előadás elmarad. 

"Sajnálattal közöljük, hogy a május 8-i pápai Miller Zoltán 50 " Ami én vagyok" jubileumi koncert későbbi időpontban kerül megrendezésre: A koncert új dátuma: 2024. szeptember 25. 19 h" – szerepel Miller Zoltán hivatalos közösségi oldalán. 

Miller Zoltán jubileumi élőzenei koncertjét Debrecenben június ötödikén lehet megtekinteni a VOKE Vasutas Egyetértés Művelődési Központban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!