Celebfigyelő

2024.05.18. 07:26

Üzentek a sztárok a szekszárdiaknak

A Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál Béla király téri színpadán este hat órától az Alisca Brand, fél nyolctól a Magna Cum Laude, este tíz órától a Kőkóla Partyzenekar lép fel. A sztárok üzentek a szekszárdiaknak, érkezik Király Viktor, Szekeres Adrien, Horváth Tamás.

Brunner Mónika

Horváth Tamás énekes is érkezik Szekszárdra

Fotó: Fülöp Ildikó

A Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál 2024 programsorozat sztárjai üzentek a szekszárdiaknak. Az üzenetek a Babits Mihály Kulturális Központ Facebook oldalán érhetők el. 

Többen készültek az érkező sztárok közül rövid kis videókkal a szekszárdiaknak: 

"Hey, sziasztok, május tizennyolcadikán találkozunk Szekszárdon, este nyolckor fellépünk a zenekarral, és egy nagy bulit fogunk csapni, szóval remélem, hogy jó sok mindenkit láttok a színpad előtt, lets go!" – mondja Király Viktor a videóban. 

"Üdvözlet mindenkit, sziasztok. Május huszadikán hétfőn mi is fellépünk a Szekszárdi Pünkösdi Fesztiválon. Várunk titeket óriási szeretettel, gyertek el, Szekszárd készülj, Pünkösdi fesztivál, május 20." – hangzik el Horváth Tamástól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!