Celebfigyelő

2024.06.09. 15:17

Barabás Évi színészetre tanít

Barabás Évi bonyhádi származású televíziós személyiség idén ősztől olyan fiatalokat tanít a budapesti 3K Kaszásdűlői Kulturális Központban, akiket érdekel a színház és talán színészi pályára lépnének. Barabás Évinek műsora is van a kulturális intézményben.

Brunner Mónika

Barabás Évi, az RTL arca idén ősztől a színészpályán gondolkodó fiatalokat oktat Budapesten. A szeptember elején induló képzéseknek a budapesti 3K Kaszásdűlői Kulturális Központ ad otthont vasárnaponként néhány órában. Barabás Évi tizenháromtól tizennyolcéveseket oktat majd. 

Barabás Évi
Barabás Évi, az RTL arca
Fotó: MW

Barabás Évi tanít 

Új feladatával kapcsolatban azt írta a közösségi médiában, hogy azok a fiatalok, akiket érdekel a színház, gondolkodnak a színészi pályán, kipróbálnák magukat a színpadon, szeretnének a magyar színházi élet aktív alkotóitól tanulni, jobban megismerni saját magukat, egy elfogadó közösség tagjai lenni, bátran jelentkezzenek a képzésre. 

A tanárok: Ember Márk színész, Király Dániel színész-rendező, Jakobicz Eszter énekes-dalszerző-zenei producer, Csiby Gergely színész-rendező, Gréczy Balázs színész-zenész. A további kurzusvezető Barabás Évi műsorvezető és Karácsony Ágnes Európa-díjas újságíró-szerkesztő-kommunikációs szakember. 

Tompos Kátyával is beszélgetett 

A 3K Kaszásdűlői Kulturális Központ ad helyet az ArcMás című sorozatnak Barabás Évivel, aki élőben, közönség előtt beszélget vendégeivel.

Barabás Évi a közelmúltban elhunyt Tompos Kátya színésznővel is beszélgetett sok évvel ezelőtt. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!