Gazdit keresünk

2018.08.05. 11:30

Három, felelős befogadóra váró kutyust mutatunk be

A Kira Völgységi Kutyamentő Egyesület gondozásában Bonyhádon is sok kutyus várja, hogy szerető befogadó találjon rá. Gazdit keresünk rovatunkban most néhányat közülük is megismerhetnek.

TEOL

Fotó: Shutterstock illusztráció

Fiona hétéves, gyönyörű német juhász csajszi, aki egy közeli településről került a Kira gondozásába. Kis Melinda, az egyesület képviseletében tudatta, előtte hetekig az utcán élt, pedig „gazdája” nem messze lakott. Hiába kérték, hogy vigye haza a kutyát, kerek-perec kijelentette, neki már nem kell.

Fiona Fotó: Beküldött kép

Fiona eleinte kissé tartózkodó, de emberekkel barátságos. Amikor befogták, több kutyával együtt bandázott, de a telepen néha úgy tesz, mintha utálná a többieket. Mindez viszont a bezártságnak tudható be. Szeret labdázni, igényli a játékot, a simogatást. Ivartalanítva, chipezve, minden oltással ellátva várja új gazdiját, leginkább Bonyhádról vagy a város környékéről.

 

Elisabeth és Georg Fotó: Beküldött képek

Elisabeth négyéves, angol bulldog jellegű nőstény, Georg pedig ötéves, angol bulldog kan. Kedvesek, barátságosak, más kutyákkal jól kijönnek. Mindkettejük esetében elsősorban Bonyhádról várják gazdijelöltek jelentkezését (külön-külön befogadhatók). Előzetes környezettanulmány után, kapcsolattartással adják örökbe őket, kizárólag olyan helyre, ahol benti, vagy kinti-benti kutyák lehetnek. A leendő gazdinak vállalnia kell az ivartalanítás költségét. A fajtát ismerő és szerető jelentkezők előnyben!

Érdeklődni mindhárom kutya, illetve a rajtuk kívül örökbefogadásra váró ebek után a 30-609-8719-es mobilszámon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában