Hamulyák-díj

2018.11.24. 14:45

A legmutatósabb portákat díjazták Dombóváron

Hanol Erzsébet

Fotó: Shutterstock illusztráció

Kihirdették Dombóváron az idei Hamulyák-díj nyerteseit. A díjjal azokat ismerik el, akik lakókörnyezetük magas színvonalú, példaértékű fenntartásával, gondozásával hozzájárulnak a városkép javításához, a környezeti állapot fejlesztéséhez.

Az idei pályázatra hat magánszemély, valamint két vállalkozó nevezett. A helyszíneket egy háromtagú zsűri kereste fel, és értékelésük során nemcsak a virágosítást, a fák és a cserjék állapotát, a gyepfelületek minőségét és a gyommentességet vizsgálták, hanem a környezettudatos megoldásokat is figyelembe vették.

Az egyéni verseny első helyezettje Kohner János lett, aki így kiteheti otthonára a „Hamulyák-díjas ingatlan” feliratú zománcozott táblát. A második helyre Kiss Miklós portáját sorolták, míg a harmadik helyezett Téwich Viktor lett. Csizmadiáné Ritter Zsuzsannát, Tongori Attilánét és a tavalyi nyertes Hopp Richárdot emléklappal ismerték el.

A vállalkozások kategóriájában a Konrádó Pizzéria végzett az élen és a TAGE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. lett a második.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában