Karácsonyi Mozaikkereső

2019.01.11. 07:00

Jó helyre került a Takarék bankkártyája

Finta Viktor

Fotó: Mártonfai Dénes

Döbröközi otthonában vehette át megérdemelt nyereményét lapunk előfizetője, Horgas Julianna. A félmillió forintot érő bankkártyát Finta Viktor, a Tolnai Népújság főszerkesztője, Szűcs Anita hirdetésvezető és Pintér Szilárdné, a Hungária Takarék Kapos Régió igazgatója adta át csütörtökön a szerencsés nyertesnek.

Mint megírtuk, a Mediaworks Karácsonyi Mozaikkereső játékára közel 75 ezer szelvényt küldtek be a megyei napilapok előfizetői. A Tolna megyei olvasóktól 2913 darab érkezett. A november 16-án megjelent szelvényre össze kellett gyűjteni egy tíz darabból álló mozaikkép kockáit, és azokat felragasztva beküldeni. Azok nyerhettek, akik 2018 decemberére érvényes előfizetéssel rendelkeztek. A laptopot, a robotporszívót, az iPhone 7 mobiltelefont és a wellnesshétvégét érő utalványt az ünnepek előtt átadtuk, a kerekes székhez kötött Horgas Julianna azonban nem tudott eljönni, így most mi látogattunk el hozzá.

A jó kedélyű hölgy a Somogy megyei Batéban született, 21 éve, 40 évesen költözött Döbröközbe. Előtte Dombóváron élt, ahol 30 éven át a MÁV-nál dolgozott. Mint elmondta, magasvérnyomás betegsége és diabétesze miatt veszítette el mindkét lábát, 12 éve él kerekes székhez kötve. Miután két esztendeje elhunyt a párja és gyermeke nincsen, rokonai, ismerősei segítik. Nyereménye egy részét a fürdőszoba akadálymentesítésére fordítja.

A Népújságot azóta járatja, amióta Döbröközön él. Minden cikket szívesen olvas, kedvence a rejtvény- és a lakáskultúra melléklet, a családi egészségmagazin. Volt már hármasa a lottón, de ekkora összeget, mint most, még soha nem nyert.

Borítóképünkön: Szűcs Anita (balról), Finta Viktor, Horgas Julianna és Pintér Szilárdné

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában