Őszirózsa Nyugdíjas Egyesület

2019.12.13. 19:10

Az egészségmegőrzést szolgálta ez a nap

Gyuricza Mihály

Forrás: Shutterstock

Egészségmegőrzést szolgáló előadások hangzottak el az őcsényi Őszirózsa Nyugdíjas Egyesület legutóbbi összejövetelén, a közösségi házban – tudtuk meg Dávid Kálmántól, az egyesület elnökétől. Elmondta, hogy dr. Moser Tamás ortopéd főorvos, dr. Kárpáti Eszter háziorvos, Bodri Bella dietetikus és Patyi Dénesné háziorvos-asszisztens jóvoltából jutott aktuális, hasznos információhoz mintegy hatvan idős ember. Az előadásokban nagy hangsúlyt kaptak a mozgásszervi betegségek és azok gyógyítása. Az idős emberek figyelemmel hallgatták a helyes táplálkozásról szóló tudnivalókat. Szinte mindenki részt vett vérnyomás- és vércukorszint mérésen is.

Az előadók vastapsot kaptak és megígértették velük, hogy tavasszal más témakörben megismétlik a jól sikerült egészségnapot. Rendhagyó módon itt a vendégek vendégelték meg a vendéglátókat, lévén, hogy hoztak magukkal az egészséges táplálkozáshoz nélkülözhetetlen ennivalót, főként gyümölcsöket is.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában