szórakozás

2020.10.24. 13:00

Egyre népszerűbb a modern társasjáték

Steinbach Zsolt

Fotó: Beküldött kép

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódítanak a modern társasjátékok, amelyek nemcsak különleges szórakozást jelentenek, hanem új lendületet vihetnek a helyi közösségek életébe is.

Ezeknek a játékoknak Tolnán is sok kedvelője van. A városban idén márciusban alakult meg a Társasjáték Vár, amelynek célja megismertetni a modern társasjátékozás élményét, valamint új, színes kulturális programot biztosítani kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Az ötletgazda Nádasi Réka és Nagy Zoltán János immár a hatodik Társasjáték Vár Klubtalálkozót szervezték, amelyre szombaton, délelőtt 9-től került sor Tolnán, az új civil házban (Martinek ház).

A találkozók egyre népszerűbbek, általában mintegy tizenöt résztvevővel zajlanak. A rendezvényeket a Gamewiz csapata is támogatja. A soron következő összejövetel alkalmából a résztvevők ismét több társasjátékot kipróbálhatnak, amiben a klub játékmesterei is segítséget nyújtanak.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt, életkortól függetlenül.

Borítókép: Tolnán, a civil házban zajlanak a klubtalálkozók

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában