Gyermekmosoly

2020.10.24. 15:15

Ismét érdemes lesz nevezni nyereményjátékunkra

Brunner Mónika

Forrás: Beküldött képek

Október 26-án ismét útjára indítjuk fotópályázatunkat, melyen Tolna megye legédesebb pofijú gyermekeit keressük. Ha úgy gondolja, sikerült elkapnia a pillanatot, amikor gyermeke felvillantja legtündéribb mosolyát vagy éppen grimaszát, ne habozzon, nevezzen versenyünkre!

Az online forduló mindkét kategóriájában (a 0–3 évesek és a 4–7 évesek között is) az alábbi nyeremények illetik a legtöbb szavazatot szerzett gyermekeket: 1. díj: 15 000 Ft értékű Libri könyvcsomag, 2. díj: 11 000 Ft értékű Libri könyvcsomag, 3. díj: 8 000 Ft értékű Libri könyvcsomag.

2019 őszén 635 nevezés érkezett két korcsoportban, a beküldött fotókra pedig 47 ezernél több szavazatot adtak le olvasóink. Az eredmények így alakultak: a 0–3 éves korosztályban az első helyen a 2,5 éves Kamenszki Letti végzett Medináról, a második legtöbb szavazat a 2 hónapos Manner Richárd Noel fotójára érkezett (Zomba), a harmadik legtöbb voksot Halász Anthony István képére adták (Fadd).

Hétfőtől tehát IDE várjuk a jelentkezéseket. A részletes játékszabály pedig ITT olvasható.

Borítóképünkön a tavalyi online forduló győztesei

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában