Farsang

2021.02.01. 15:30

Pincehelyen álarcban sétálnak az utcán

Brunner Mónika

20210118 Nyíregyháza fotó: Dodó Ferenc DF Kelet-Magyarország Farsangi jelmezpróba.

Forrás: MW

Fotó: DODÓ FERENC

Nem mindennapi mulatság várható Pincehelyen. A helyi cukrászda dolgozóinak kezdeményezésére farsangolnak a település lakói, természetesen a járványhelyzetre vonatkozó előírásokat betartva. A közös móka időpontját február hatodikában határozták meg.

Aznap délután, aki szeretne, az egészségügyi sétáját megteheti úgy, hogy farsangi álarcot húz. Nincs közös indulás, nincs gyülekezőhely és csoportosulás. Csupán mindenki a szokásos sétáját teszi meg a megszokottól másként. A szervezők azt kérik, mindenki szóban köszöntse egymást.

„Sajnos nekünk már a Batman-jelmez nem állna jól, de minden vágyunk, hogy esetleg egy kabátra akasztott köpenyes szuperhőssel, vagy egy fakarddal sétáló harcossal, szép álarcot viselő kislánnyal találkozzunk!” – írták a szervezők a felhívásukban, amely a közösségi oldalukon található. A hozzájuk érkezett visszajelzések alapján ötletüket sokan tartják szuper kezdeményezésnek.

Borítóképünk: jelmez nem szükséges, elég egy álarc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában