Gyermekmosoly

2022.01.14. 12:30

Még 10 napon át szavazhatunk a megyei versenyzőkre

Hatalmas érdeklődés mellett zajlott le a Gyermekmosoly fotópályázatunk megyei fordulója a Teol.hu oldalon.

Teol.hu

Illusztráció (Forrás: Shutterstock)

Fotó: Shutterstock

A játéknak viszont nincs vége, hiszen hétfőn kezdetét vette a nagy sikerű verseny országos fordulója. Ismét érdemes mozgósítani a rokonokat, ismerősöket, hiszen már lehet szavazni az országos fordulóba bejutott pályázatokra, az édesebbnél édesebb, huncutabbnál huncutabb lurkókra.
 
Amint arról már beszámoltunk, az országos fordulóba minden megyében első helyezést elért kisgyermek automatikusan továbbjutott, mind a 0–3, mind pedig a 4–7 éves kategóriákban. Tolna megyét is két gyermek képviseli: a kisebbek, a 0–3 évesek mezőnyében a hat és fél hónapos pincehelyi Bali Natália, míg a 4–7 esztendős gyerekek között a hatéves bonyhádi Horváth Dóra várja olvasóink szavazatait.

A Gyermekmosoly fotópályázat országos fordulójába jutott két Tolna megyei kisgyerek, Bali Natália (balról) és Horváth Dóra (Beküldött fotók)

A szavazás még 10 napig, egészen január 24-én 10 óráig tart. Az ország legcukibb gyermekmosolya cím mellett a nyertesek gazdagabbak lehetnek egy 300 ezer forint értékű voucherrel az alsópáhoki Kolping Hotelbe, ahol az egész család eltölthet egy mesés hétvégét. Fontos tudni, hogy egy fotóra egy Facebook-azonosítóval csak egyszer lehet voksolni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában