Önnek melyik a kedvenc törzshelye?

2022.02.09. 09:30

Belekóstolhatott a jóba a Hotel Gemencben: diszkós korszakára emlékezett Kindl Gábor

Diszkós pályafutását 1976-ban kezdte és rögtön az elején olyan jelentős sikert aratott, hogy ugyanezen év szilveszterén a szekszárdi Hotel Gemencben adott műsort az esztendőt búcsúztató közönségnek. Ez kétségkívül rangot jelentett akkoriban, hivatalos felkérés alapján bejutni a megye akkor legexkluzívabb vendéglátóipari egységébe.

Szeri Árpád

Kindl Gábor a diszkós korszakáról mesélt Fotó: Makovics Kornél

Fotó: Makovics Kornél

Kindl Gábornak sikerült és a ma már filmes szakemberként, producerként tevékenykedő személyiség élete egyik meghatározó, rengeteg élménnyel és hozadékkal járó állomásaként tekint erre az időszakra. 

– Sőt, az első, eseti meghívások után, miután a vezetés elégedett volt velem, éveken át főállásban dolgozhattam a Hotel Gemencben – folytatta Kindl Gábor. – Munkakönyvemben az szerepelt, hogy diszkós az alkalmazotti státusom. Különleges, színes világba kerültem, rengeteg külföldi vendég fordult meg ekkoriban Szekszárdon. Zömében lengyel, német, olasz, orosz csoportok foglaltak itt szállást maguknak, de előfordultak amerikaiak is. Nekik is szolgáltattam zenét, de ugyanígy a szekszárdi, avagy Szekszárd környéki fiatalságnak is, mert ők is bejöhettek a szálloda nagytermébe. Miután a létesítményben kiváló szakácsok dolgoztak, finom ételeket kaptam, tehát szó szerint belekóstolhattam a jóba. 

Olvasóinktól viszont azon vendéglátóhelyekre kérünk javaslatot, amelyek kedvesek a szívüknek. Törzshely 2022 játékunk első szakasza portálunkon február 14-ig tart. Nevezni akár vendégként, akár tulajdonosként is lehet. A jelöléseket három kategóriában (megyeszékhely, város, község) várjuk. A nevezéshez nem kell mást tenni, mint az oldalunkon kitölteni a jelölési űrlapot és feltölteni egy, a helyről készült képet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában