Próbaút

2022.09.23. 19:10

Tapaszalt sofőrt kívánnak a Volkswagen eRőgépei

Jó hír a dinamikus autózás és a sportos modellek szerelmeseinek, hogy Szekszárdon, az Autócity-ben kipróbálhatják a Volkswagen több modelljének legerősebb változatát.

F. E.

Megérkeztek Szekszárdra a Volkswagen R modelljei (Fotó: Makovics K.)

Szeptember huszonharmadika és huszonnyolcadika között az idei Volkswagen Roadshow második rendezvényén hat, nagyteljesítményű Volkswagen modell csodálható meg és próbálható ki előzetes regisztráció alapján.

– Főként tapasztalt sofőröket várunk, ugyanis a leggyengébb autónk, a Polo GTI is kétszázhét lóerővel bír. Ezen kívül még további öt modellt lehet majd kipróbálni, amelyek mind igazi eRőgépek. A Golf GTI Clubsport, az Arteon Shooting Brake R és a T-Roc R kereken háromszáz-, a Golf R és a Tiguan R pedig háromszázhúsz lóerős.

Idén ünnepli húsz éves évfordulóját a legnagyobb teljesítményű Volkswageneket fémjelző R-széria. Az első ilyen autó egy Golf IV R32-es volt kettőszáznegyvenegy lóerős teljesítménnyel. Az új R modellekre a megannyi vezetéstámogatási rendszer mellett a négykerék meghajtás jellemző – tájékoztatta lapunkat Szücs János, Volkswagen termékszakértő.

– Szekszárdi márkakereskedésünkben előzetes regisztráció alapján, hétköznapokon tíz és tizenhét óra között, szombaton pedig tíz és tizenöt óra között próbálhatják ki a Volkswagen sportmodelljeit. Az érdeklődők regisztrálhatnak online is, de időpont egyeztetésre természetesen kollégáink is készséggel állnak rendelkezésre.

Érdemes minél előbb jelentkezni próbaútra, ugyanis a rendezvény népszerűsége miatt a szabad időpontok rohamosan fogynak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában