Ingatlanajánló

2022.10.23. 15:00

375 nm-es kúria 22 millióért? Mi folyik Hőgyészen?

Nos, az ár a kihívás szempontjából nem annyira meglepő. Viszont azt is el kell mondanunk, hogy a Hőgyészen kínált, szebb napokat is megélt, 375 nm-es kúria igazi kincsnek tűnik! Felújításban jártas befektetők, érdeklődők számára elképesztően jó lehetőség lehet a fantáziadús épület!

TEOL (Ingatlanbazár.hu)

Egykor szebb napokat látott hőgyészi kúria (Forrás: Ingatlanbazár.hu)

„Hőgyészen Központi helyen 375 nm-es nagyságú, 12 szobás , 2 szintes kúria /Villa/, 903 m2 területen eladó. Az épület kívül-belül felújítandó. Az épületet egy részében a gáz , víz, villany, csatorna bevezetésre került. A fűtése gázkonvektorral megoldott. A szobák hajópadló burkolattal ellátottak. A szobák mindkét szinten a folyosók két oldalán 3-3 tagolásban helyezkednek el, ezért kiválóan alkalmas 4 lakásos társasház kialakítására. Az ingatlan nem műemlék jellegű, ezért teljes mértékben alakítható. Ajánlom nagy családnak, befektetőknek, bárkinek, aki fantáziát lát benne. Komoly érdeklődő jelentkezését várom. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában