Szponzorált tartalom

2022.10.12. 09:19

A szekszárdi Amaryllis Cafe & Restaurant hosszú idő után új arculattal, kínálattal várja régi és új vendégeit

Hétköznaponként tálcás önkiszolgáló éttermet üzemeltetnek, emellett megtartva a házhoz szállítás és elvitelre való vásárlás módját is. Szombatonként pedig Szekszárdon egyedülállóként svédasztalos étkezést kínál, korlátlan ételfogyasztással, tájékoztatta hírportálunkat Seregi Ferenc üzletvezető.

Hirdetés

A kínálat a minőségi magyaros ételeket foglalja magába, így többek között frissen sülteket, rántott zöldségféléket, ragus, pörköltes, halból készült ételeket, vadas ételeket, többféle köretet, leveseket, salátákat, savanyúságokat, desszerteket. A svédasztalos ár 3950 forint a felnőtteknek, személyenként, 3 éves korig ingyenes, míg 3 és 10 év között pedig 2000 forint. Mivel az érdeklődés nagy, nem árt előre asztalt foglalni.

A reggeli órákban kávé különlegességekkel, akciókkal várják az érdeklődőket: délelőtt fél 9-ig minden kávéhoz jár egy ajándék kávé is. Ebédidőben pedig a tálcás önkiszolgálást választhatják a vendégek. Mindenki maga dönti el, miből, mennyit szeretne enni. A megszokott nagy adagok mellett kis és közepes adagok is kérhetők. Az ár is ehhez igazodik.

Az Amaryllis étterem továbbra is le tud bonyolítani osztálytalálkozókat, ballagásokat, céges rendezvényeket, egyéb társas összejöveteleket. Ezen rendezvényekhez svédasztalos étkeztetés is választható.

Seregi Ferenc elmondta, a vendégtér kibővült, a környezet kellemes, és arról is gondoskodnak, hogy a vendégek ételszag nélkül élvezhessék az itt töltött időt.

AMARYLLIS CAFE & RESTAURANT
7100 Szekszárd, Augusz Imre u. 9-11.
Mobil: 0630/7314-009, telefon: 0674/314-009
Email: [email protected]
Web: www.amaryllisetterem.hu, www.facebook.com/AmaryllisSzekszard
Nyitva tartás: H-P 7:00-18:00, Szo 8:00-15:00, V zárva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában