Szilveszter

2022.12.31. 10:00

A házibuli még mindig menő a fiataloknál

A szilveszter az év utolsó napja, vagyis az Újév előestéje. Sok országban családi összejövetelekkel, evéssel-ivással, különféle rendezvényekkel és tűzijátékokkal ünneplik ezt az estét. Vajon hogyan ünneplik az itthoni fiatalok ezt a napot?

TEOL (Ripost nyomán)

A Tündérszépek királynője is házibuliban fogja köszönteni az új évet

Fotó: Markovics Gábor

Most, hogy vége a karácsonyi hajszának, mindenkinek azon kezdett el járni az esze, hol is szeretné tölteni a szilveszter estéjét, hogy méltó módon búcsúztassa az óévet. Bár az elmúlt években a koronavírus ellehetetlenítette az igazi ünneplést, idén már semmi sem állíthatja meg a fiatalokat abban, hogy többen összegyűlve köszöntsék az új esztendőt.

Megkérdeztük az utca emberét, idén hogyan és kikkel ünnepelnek szilveszterkor.

"A barátaimnál fogok szilveszterezni. Mi nem igazán szoktunk sehova tovább menni, elég tág a baráti kör szerencsére, ezért ilyenkor kihasználjuk az együtt töltött időt, beszélgetünk és társasozunk" – sorolta Dóri.

Vannak olyanok is, akik a hatalmas tömeg miatt döntöttek úgy, inkább házibulit tartanak szűk baráti körben.

„Én otthon fogok szilveszterezni a barátnőimmel, ilyen kis összeülősre tervezzük. Otthon leszünk nálunk, aztán majd meglátjuk, hogy szeretnénk-e valahova tovább menni. De nem igazán vonz minket a város ilyenkor, túl nagy a tömeg" – mondta Réka.

Sokaknál már rég eldőlt, hogyan telik majd a szilveszter, ugyanis a jól megszokott dolgokhoz ragaszkodnak.

„Én egy jó barátomnál fogok szilveszterezni a budapesti XVI. kerületben, házibuli lesz. Minden évben ott szoktunk bulizni, ez már ilyen megszokott dologgá vált nálunk" – osztotta meg velünk Máté.

A Tündérszépek királynője szintén inkább a házibulikat preferálja, ha a szilveszteri kikapcsolódás kerül szóba. „Szilveszterkor is a barátaimmal leszek egy házibuliban. A terveink szerint jó sokan leszünk, és együtt fogjuk köszönteni az új évet" – mesélte el Pesti Viktória.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában