Kikapcsolódás

2023.02.05. 13:32

Vajon a gyerekek meséje lehet valóság is?

David a közelmúltban vesztette el a feleségét.

TEOL

Amanda Peet, a film egyik főszereplője

Forrás: Shutterstock

A megözvegyült, magányos sci-fi író örökbe fogad egy kisfiút. Szerinte Dennis különleges képzelőerővel van megáldva, ugyanis azt állítja, hogy a Marsról jött.

A gyereknevelés során az újdonsült apuka nem várt nehézségekkel találja magát szembe. Szerencsére a nővérére, Lizre, valamint a barátnőjére, Harlee-re mindig számíthat, azonban figyelmen kívül hagyja gyereknevelésben járatos nővére figyelmeztetéseit, amik a szülői feladatokkal járó nehézségekről szólnak.

Ám amikor egyre több különös dolog történik Dennis körül, Davidet a különös események egész láncolata arra készteti, hogy komolyan vegye a kissrác meséjét...

Vannak gyerekek, akik meleg, családi otthonban élnek, szüleikkel-testvéreikkel és vannak olyanok, akik gyermekotthonban, anya-apa nélkül. Dennis, a fiú, aki a Marsról jött, egy ilyen kis árva, különleges képességekkel megáldva. Végy egy magányos sc-fi írót és egy magányos kisfiút. Ez már elég ahhoz, hogy a film mindenki szívét megdobogtassa. A történet egyszerű és nagyszerű.

Fiú a Marsról, Viasat3, ma délután 14 órakor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában