Tv-ajánló

2023.03.04. 12:59

A libabőr és a zenei élmény garantált

A Bohém Rapszódia című filmet tűzi műsorára szombat este a Super TV2. Érdemes leülni a készülékek elé.

TN

Egy jó koncert örökre szóló élmény marad az ember életében, pláne a legendás 1985-ös Live Aid, amit a rocktörténelem egyik legmeghatározóbb koncertjeként is emlegetnek. Úgy gondolom, a Queen zenéit szinte bárki felismeri, még a tinédzser korosztály is könnyedén beazonosítja a rocklegendák dalait, hála a Bohém Rapszódia című filmnek. A több mint kétórás dráma hűen adja vissza a banda felemelkedését. 

Freddie Mercury igazi lázadó és egyben valódi példakép is lehetne, hiszen már akkor a hetvenes-nyolcvanas években is fittyet hányt azokra, akik szerették volna külseje és nemi identitása miatt elnyomni és beskatulyázni. Legnagyobb szerencsékre, hiszen igazi veszteség lenne a világ számára, ha nem ismerjük meg például a Bohemian Rhapsody vagy a Show must go on című számot. 

Freddie életműve nagyon sokakat megihletett, dalaikat sokan, sokféleképpen dolgozták már fel. Ha ezek után is kétség marad valakiben, hogy miért is lenne érdemes megnézni a filmet – már csak a végén található koncertélményért is érdemes végignézni egyszer - a We will rock you című szám alatt biztos Ön is kedvet kap majd, hogy a filmbéli közönséghez csatlakozzon egy kis lábbal dobogáshoz – a lúdbőrzés garantált lesz.

Bohém Rapszódia 
Super TV2, 20.00 óra

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában