Köszöntés

2023.03.17. 07:45

Boldog névnapot kívánunk Gertrúd és Patrik nevű olvasóinknak!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

TEOL

Köszöntse fel mai névnapos ismerőseit! (illusztráció, Shutterstock)

Március tizenhetedikén a Gertrúdok és a Patrikok ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Ármin, Jozefina, József, Páris, Patrícius, Petur, Nóna és Patrícia nevű ismerőseiket is.

A Gertrúd germán eredetű név, jelentése: a dárdák varázslónője. A Gertrúd név gyakorlatias észjárású, ravasz személyiség kialakítását segíti. Érdeklődésük leginkább az üzletre és a pénzügyi világra terjed ki. Elemző-, és szervezőkésségük kimagasló. A pénzügyi függetlenség rendkívül fontos számukra. A dolgok többségét anyagi értékük szerint ítélik meg. Szeretnek vezetői pozícióban dolgozni, hogy átláthassanak mindent.

A Patrik a Patrícius ír rövidülése. A Patrik név független, barátságos és őszinte személyiség kialakításában segíti viselőit. Természetes, közvetlen, önmagukat jól kifejező, beszédes emberek lehetnek. Alapjában jóindulatúak, de olykor durvák, szarkasztikusak. Művészetek és a zene iránti érzékük kiemelkedő. A név viselői igen eredeti egyéniségek.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában