Fitness

2023.04.29. 15:30

A rúdtánc ma már egy sportág és nem is könnyű

Gárdai Laura egy éve megvalósította álmát és rúdfitness stúdiót nyitott Szekszárdon.

Tóth Tímea

Gárdai Laura egy éve megvalósította álmát és rúdfitness stúdiót nyitott Szekszárdon.

Fotó: TEOL

Az emberek túlnyomó többsége még most is egyből egy túlfűtött egzotikus sztriptízbárra gondol, ha a rúdtánc szó felhangzik, pedig ma már rég nem erről szól ez a szó. Hogyan alakult át a sztriptíz bárok látványos táncából ez az új, sportos mozgásforma? Erről beszélgettem Gárdai Laura rúdfittnesz edzővel, a szekszárdi Pole Paradise Rúdfitness Stúdió tulajdonosával, aki elmondta, létrehozása óta vállalkozása a legnépszerűbbek egyike lett.

Laura kedves, fiatal, temperamentumos lány, mégis kemény kézzel irányítja a csoportjai tagjait, hiszen ez a sport odafigyelést, kitartást és erőt igényel. Vendégei között a fiataltól az idősig, az amatőrtől a profibb sportolókig találhatók meg a tagok, mert igen, sportról beszélünk. A rúdon való tánc erősíti az izmokat és formálja az alakot.

Laura minden nehézség ellenére sikeresen vezeti a stúdióját és a szekszárdi lányok, asszonyok sorban állnak a tagfelvételnél. Irigylem elszántságát, profizmusát, optimizmusát, kitartását és minden jót kívánok neki a továbbiakra is!

A rúdfitness szépségeiről és nehézségeiről Gárdai Laura beszél mai podcastunkban.

A korábbi beszélgetések ide kattintva találhatóak meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában