Szépészeti plasztika

2023.05.20. 07:00

Hiába lett édesanya, vissza akarta kapni a melleit

A szépészeti plasztika az idei évben a természetesebb esztétikumot jelenti, visszafogott mellimplantátumokkal és a szintén mérsékeltebb brazil popsiplasztika típusú sebészeti eljárással. Ezenkívül továbbra is népszerű a zsírleszívás, csakúgy, mint a nem sebészeti arcfiatalítás.

Brunner Mónika

Az Amerikából világszerte mindenhova begyűrűző szépségtrendek az idén a természetesebb megjelenés felé tolódtak. A népszerű brazil fenékemelési eljárás során javul és növekszik a fenék megjelenése. Idén a hatalmas, óriási popsi helyett a vissza fogottabb a divat. A mellméretek is csökkennek, egyre több hölgy szeretne a korábbiaknál megszokotthoz képest kisebb mellimplantátumot. 

Fotó: Makovics Kornél

Alapvetően mérsékelt méretű mellekre, domború, de nagyon fitt és izmos testre vágynak, érzéki, nőies megjelenésről álmodoznak. Sokan szeretnék ledolgozni a koronavírus járvány kezdete óta felszedett túlsúlyukat, ezért a testkontúr kezelések szintén népszerűek. A zsírleszívás, valamint a bőrfeszesítő eljárások igencsak kedveltek. Az arcfiatalítás szintén a népszerű, kért beavatkozások közé tartozik. 

Az interneten elérhető árak szerint Tolna vármegyében emlőnagyobbítás és implantátum csere egymillió-háromszázezer forint plusz az implantátum ára, amely közel négyszázezer forint.  Ugyanez emlőnagyobbítás és felvarrás esetén egymillió-hatszázezer forint. Az emlőkisebbítés egymillió-kétszázezer, a csak emlőfelvarrás egymillió-ötvenezer forint. Hasplasztika egymillió-százezer, comb és felkarplasztika kilencszázötvenezer forint. A zsírszívás általánosan négyszázötvenezer forintba kerül, minden további régió kilencvenezer forint. A ráncfeltöltés nyolcvanezer forintos áron fut, az ajakfeltöltés kilencvenezer. A botox kezelés ampullánként nyolcvanezer forint. A fenékplasztika árak általában másfél millió forintról szólnak. 

Lapunknak egy szekszárdi édesanya elmondta, hogy 2020 végén vállalkozott mellnagyobbító műtétre, négyszázhúsz köbcentis implantátumokat választott. 

– A gyermekem megszületése után a melleim már nem olyanok voltak, mint előtte. A plasztikai sebészemmel a műtét előtt mindent átbeszéltünk. Amikor betoltak a műtőbe, az altatás előtt elsírtam magam, annyira stresszeltem. A három órás műtét után a kórházi szobában ébredtem fel, az erős gyógyszerek miatt nem emlékeztem arra, hogy mi történt az első napon – mondta lapunknak Tímea. 

Elmesélte, hogy speciális melltartót kapott, amelyet csak négy hét után vehetett le. Ebben az időszakban egy kissé le kellett adni az igényeiből, mert a tisztálkodás során víz nem érhette a melltartó részét. Gyakorlatilag csak be tudott kukucskálni, hogy milyenek lehetnek az új mellei, amiket egy hónapig egyáltalán nem láthatott. 

– A plasztikai sebésznél vehettem le a melltartót, és amikor hirtelen megláttam a melleimet, megijedtem, mert másra emlékeztem, mikor betekingettem. Aztán elsírtam magam, hogy úristen, milyen szépek lettek. Mindennel elégedett voltam – emlékezett Tímea. 

Elmondta, hogy a műtét előtt covid-teszteket végeztettek vele, volt, amelyiken nem ment át, de végül alapvetően sikeresnek érzi azt az időszakot is. Az új mellei egymillió-háromszázezer forintba kerültek. Az operációt követő hat hét után már sportolhatott, a napjait ott tudta folytatni, ahol abbahagyta. Évente kell mellultrahangra járnia. A plasztikai sebésze azt mondta Tímeának, hogy az új mellei tizenöt évig tartósak lesznek. Tímea mindenkinek ajánlja a plasztikát, mert úgy érzi, hogy az egész élete rendbe jött, mióta gyönyörűek lettek a mellei. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában