Balatoni nyár

2023.06.17. 08:35

Üdítő nyári programokkal vár idén is Siófok

Idén 55 éves Siófok városa, ahol Varga Imre szobrászművész születésének 100. évfordulója és a Balaton Táncegyüttes 60. születésnapja is színesíti a jubileumi programsorozatot.

TEOL

Fotó: Mészáros Annarózsa/likeBalaton.hu

A Nyári Zenei Estek szombatonként elvisznek a könnyűzene világába, a Balaton partján, a Hajóállomáson élvezhetjük többek között Vastag Csaba, Nagy-Kálózy Eszter, a Piramis és Kovács Kati dalait.

A nagy sikerű Zene a Zöldben sorozat vasárnapi előadásait idén csodálatos környezetben, a Jókai Parkban élvezheti a közönség. Hétfőnként Vakációs Gyermekkoncertek várják a kicsiket és a nagyobbakat, a szerdai napnyugtákat a Nyáresti Operett estek előadásai fűszerezik meg a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar kíséretében.

A Siófoki Szabadtéri Színpad különleges műsor kavalkáddal készül a nyárra! A repertoárban olyan előadások szerepelnek, mint a Valahol Európában, az idén 40 éves Macskák musical, Nicola Tesla – Végtelen Energia, Dés László – Így öten előadása vagy A padlás című örök darab.

Hogy milyen programokkal várja még a töltekezni vágyókat idén nyáron Siófok? Megtudhatja ha elolvassa a cikk folytatását a likebalaton.hu oldalon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában