Tv ajánló

2023.08.19. 17:05

Utazási élményei visszaköszönnek ételeiben

Mary Berry Anglia talán legnépszerűbb szakácskönyvírója.

Teol.hu
Illusztráció: Shutterstock

A Mary Berry klasszikusai című műsorból, amelyet szombaton 20.05-kor ad a TV Paprika, megtudhatjuk, hogy mi teszi zseniális séffé, mentorrá és miért hat annyira ösztönzően másokra. Az egyes epizódokban az ételek kapják a főszerepet, mindegyikben más-más stílusú fogás kerül terítékre: néhányat jól ismerünk, mások pedig teljesen idegenek a megszokott fogásainktól.

Azonban közös bennük, hogy valamennyit Mary egyedi ételkészítési stílusa jellemzi: egyszerűen elsajátítható technikák, mindössze néhány hozzávaló és a tőle már megszokott, leleményes egyszerűsítési ötletek, amelyek bárki által könnyedén alkalmazhatók.

Ezt követően Mary Berry a világ legjobb gyorsételeivel ismerteti meg a nézőket. A hatrészes mozgalmas ínyenc utazás során Mary olyan külföldi városokba utazik, ahol még soha nem járt, és az otthonához közelebbi olyan helyekre is ellátogat, ahová általában nem juthatunk el.

Ezek az utazások és élmények visszatükröződnek saját gyors, friss és ízletes ételeiben, amelyeket ezeken a helyszíneken keresztül mutat be nekünk. Útközben Mary pillanatok alatt elkészít néhányat a legfinomabb gyorsételei közül – konyhában, tetőkön ülve, büfékocsikban vagy kávézók apró konyháiban.

Mary Berry-sorozatok, TV Paprika, 20.05, 20.45, 21.20
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában