Köszöntés

2023.11.30. 08:37

Boldog névnapot, András, Andor!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Teol.hu

Boldog névnapot kívánunk!

Forrás: Shutterstock

November harmincadikán az András, Andor nevűek ünneplik névnapjukat.

András eredete: görög eredetű; jelentése: férfi, férfias. András jelentése: Az András név természetes, közvetlen, sokoldalú személyiség kialakulását támogatja, aki szóban gördülékenyen, jól fejezi ki gondolatait. Mások társaságában érzi magát a legjobban. Könnyen ismerkedik, mert sokan vonzónak találják nagyvonalú, kedves természetét. Szeret táncolni, énekelni és a szórakozás minden egyéb formáját kedveli. Igyekszik könnyen bevételhez jutni, nem túl ambiciózus alkat. Nem szeret tervezni, inkább az ahogy esik, úgy puffan szemlélet áll közel karakteréhez. Nem ad sokat a részletekre.

Andor eredete: görög eredetű; jelentése: férfi, férfias. Andor jelentése: Az Andor név éles eszű, analitikus gondolkodású személyiség kialakulását támogatja. Ugyanakkor komoly önbizalomhiánnyal, valamint magánytudattal küzdhet, ez a körülötte kialakuló sorozatos félreértéseknek köszönhető. Idealista, érzékeny, és a természet megajándékozta azzal a nagyszerű képességgel, hogy képes megbecsülni a minőséget. Néha nehezen fejezi ki amit pontosan érez, gondol. Írásban sokkal könnyebben fejezi ki magát mint beszédben. Kedveli az irodalmat, az is előfordul, hogy a könyvek világába menekül, amikor úgy érzi, hogy a környezete nem érti meg.

Boldog névnapot kívánunk e név viselőinek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában