MCC

2024.02.03. 14:00

A stílusos megjelenés alapjairól beszél a szakértő

A stílusos megjelenés alapjai – irányzatok a hétköznapokban és a politika világában címmel tart szakmai programot a Mathias Corvinus Collegium Szekszárd Képzési Központja február ötödikén délután öt órakor.

Brunner Mónika

Dr. Schiffer Miklós divat- és stílustanácsadó

Forrás: MW

Az előadó dr. Schiffer Miklós divat- és stílustanácsadó, divatszakértő, író, üzletember lesz. 

A Mathias Corvinus Collegium a programról ismerteti, hogy az előadás első részében a stílusé és a vizuális kommunikációé lesz a főszerep. Schiffer Miklós stílusszakértő rálátást ad a divat és a stílus viszonyára, a megjelenés méltóságára. A könnyen felépíthető és jól használható ruhatár alapjairól, a dress code-ról is hallhatunk. A nagy öltözködési irányzatok, a street fashion, a casual és a klasszikus business, a new look, azaz a kombinált öltözködés alapjai is feltárulnak. 

A második részben a politika színterén felismerhető stíluskommunikációról lesz szó, politikus személyiségekről, stílusverziókról, az öltözködéssel való üzenetről a politika világában. A közelmúlt és napjaink olyan politikusairól is hallhatunk, akik az öltözködéssel üzennek. Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Az előadásra február negyedikéig lehet regisztrálni itt: 

https://feliratkozas.mcc.hu/hu/form/a-stilusos-megjelenes-alapjai?fbclid=IwAR3r2FGiRC8vzr52jIgzqRX4PHvSfGsd5yPishHMf5EOYPvsR7-G8-PF04E

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában