Köszöntés

2024.02.11. 07:48

Isten éltesse a Bertoldokat és a Mariettákat!

Teol.hu

Boldog névnapot!

Forrás: Shutterstock

Bertold eredete: germán eredetű; jelentése: pompával uralkodó. Bertold jelentése: A Bertold türelmes, logikus gondolkozású, nagy koncentráló képességgel bíró személyiség kialakulását támogatja. Szívesebben követi a rutint, mint hogy számára még ismeretlen dolgokat próbálgasson. Igyekszik olyan területen elhelyezkedni, ahol lehetősége van átlátni a saját feladatához kötődő egész munkafolyamatot, és lépésről-lépésre, minden cselekedetét végiggondolhatja. A halogatás és az önbizalom hiánya akadályozhatják komolyabb sikerek elérésében.

Marietta eredete: a Mária olasz továbbképzése. Marietta jelentése: A Marietta név felelősségteljes, megbízható személyiség kialakulását támogatja. Szinte mindenben sikereket ér el, bármihez is fogjon. Becsüli az élet azon értékeit is, melyek az anyagi világ szintjén nem mérhetőek. Humán beállítottságú,kedveli a színművészetet, zenét, a filozófiát és sokat tűnődik a vallások és az okkult tudományok tanulmányozása során felmerülő kérdéseken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában