Remek közösségi programokat szerveztek

Sok családot, érdeklődőt vonzott szombaton a III. Perczel Kerti Piknik.

Vizin Balázs

Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár is részt vett az eseményen (Fotó: K. A.)

Ahogy az év során, úgy szombaton sem volt hiány közösségi és sport programokból Bonyhádon: a piknik mellett a Völgységi Motoros Egyesület, az Atlétikai Club és a Profitnesz is szervezett eseményt arra a napra. Ennek köszönhetően egyszerre több lehetőség közül is választhattak a helyiek. 

A késő délutáni eső sem szegte kedvét a gyerekeknek, hiszen a piknik fellépő zenekara, a Buborék együttes egy remek, interaktív koncerttel örvendeztette meg őket a Solymár Imre Városi Könyvtárban. – Ezúton is köszönjük a családoknak, hogy velünk tartottak. A program szervezésében, megvalósításában közreműködő, szerepet vállaló intézményeknek, egyesületeknek, civileknek pedig hálásak vagyunk a példaértékű munkájukért – mondta Filóné Ferencz Ibolya, Bonyhád polgármestere. 

Potápi Árpád János is részt vett az eseményen. A Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára, a térség országgyűlési képviselője elismerően szólt a bonyhádi rendezvényről – akárcsak a szombat délelőtt zajlott kakasdi termelői- és kézműves forgatagról is. – Gratulálok Filóné Ferencz Ibolya bonyhádi és Schellné Simcsik Orsolya kakasdi polgármester asszonynak, hogy kollégáikkal közösen újból egy remek közösségi programot valósítottak meg a településeken – tette hozzá az államtitkár. 

Ugyancsak a köszönet hangján szólt a kakasdiakhoz Schellné Simcsik Orsolya. A település polgármestere megköszönte mindazok munkáját, akik részt vettek a Faluház előtt zajlott esemény megszervezésében és sikeres megvalósításában, amely elnyerte a helyiek tetszését is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában