Köszöntés

2024.03.31. 09:06

Isten éltesse az Árpádokat!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Teol.hu

Boldog névnapot kívánunk!

Forrás: Shutterstock

Március harmincegyedikén az Árpádok ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Balbina, Béni, Benjamina, Benő, Akács, Ámos, Benjámin, Kornélia, Zsanett, Ákos, Janka, Johanna, Gujdó nevű ismerőseiket is.

Árpád eredete: magyar eredetű; jelentése: árpa. Árpád jelentése: Az Árpád név olyan személyiség kialakításában segít, aki nagy türelemmel, és összpontosítással tud dolgozni. Az Árpádok lehetőleg a már kitaposott, ismert ösvényt választják, nem szeretik az ismeretlen helyzet okozta izgalmakat. Olyan helyen és pozícióban szeretnek dolgozni, ahol haladhatnak lépésről-lépésre, biztonságosan, óvatosan. Műszaki területekhez értenek leginkább. A halogatás és az önbizalomhiány akadályozhatja őket a sikerességben.

Érzelmi intelligenciájuk igen magas, szeretnek másokon segíteni, a pénzhez azonban nem értenek. Ezért sokszor az ellenérték, amit munkájukért kapnak, arányaiban távol marad a befektetett energiától és tehetségtől. Mivel elsősorban intuitív emberek, és nem a gondolataik irányítják őket, könnyen manipulálhatóak.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában