Díjátadó

2022.04.22. 12:30

Az Erste Bank elismeri a hűséget

Az Erste Bank Tolna megyében közel húsz olyan kis- és középvállalkozást mondhat partnerének, mely már több mint két évtizede vezeti számláját a pénzintézetnél.

Sz. Á.

Tigelmann Gábor és Szerdahelyi Róbert adta át Dúzsi Tamás borásznak a díjat (Fotó: Makovics K.)

A hűséges partnerek közül ez alkalommal nyolc látogatott el a bank csütörtök délutáni díjátadó rendezvényére, melynek Szekszárdon a Bodri Pincészet adott otthont. Az elismerést a helyszínen átvevő cégek – így a Delta-E Kft., a Dúzsi Kft., a Gödrei Mezőgazdasági Zrt., az Oktel Kft., a Pannon Agro 2000 Kft., a Recrea Kft., a Tolna Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány és a Vertikál Kft. – megjelent vezetőit, képviselőit Tigelmann Gábor, valamint Szerdahelyi Róbert köszöntötte.

Az Erste Bank kis- és középvállalati területének dél-magyarországi régióvezetője, illetve az Erste Bank kis- és középvállalkozások területének vezetője az együttműködés gyümölcsöző előnyeit hangsúlyozta beszédében. Ezt követően együtt adták át ügyfeleiknek a lojalitás díjat, ami mellé egy Lojalitás kedvezmény csomag is járt ajándékba. A csomaggal a kedvezményezettek az Erste Bank kiemelt partnereinek termékeit és szolgáltatásait vehetik igénybe extra kedvezményekkel, nem utolsó sorban szekszárdi bor és élményprogramok témakörében.

Tigelmann Gábor hangsúlyozta, hogy az Erste számára kiemelten fontos a partnerekkel való tartós és jó együttműködés. Hozzátette: azok, akik egy pénzintézettel hosszabb ideje ápolnak tartós kapcsolatot, a közeli jövőben a lojalitás egyéb előnyeit is élvezhetik, hiszen a saját forrású finanszírozási termékek esetében a banknak nagyobb mértékben van alkalma és lehetősége az árazás és más feltételek kialakításakor figyelembe venni a pozitív bankkapcsolati múltat. Ez pedig a hűséges ügyfelek számára forintban és százalékban mérhető előnyt jelent majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!