Fejlesztés

2022.11.08. 20:31

Zöld utat kapott a 2,8 milliárdos szekszárdi beruházás

Több közbeszerzési eljárás eredményét is elfogadta kedden a szekszárdi közgyűlés gazdasági és városfejlesztési bizottsága.

TEOL

Fotó: Facebook

Rácz Zoltán elnökletével ülésezett kedden a szekszárdi közgyűlés gazdasági és városfejlesztési bizottsága – adta hírül a város Facebook oldalán az önkormányzat. Azt ülésen tíz napirendi pontot tárgyaltak, a bizottság több közbeszerzési eljárás eredményét is elfogadta. Többek között az ipari park 2,8 milliárdos fejlesztése és a városi zöldfelület-karbantartáshoz szükséges eszközök megvétele is célegyenesbe ért.

Mint azt megírtuk, a szekszárdi ipari parkban 2,8 milliárd forintból három új, termelő tevékenységre alkalmas csarnok épül. A fejlesztés részeként a csarnokok mellett 1,5 kilométernyi járdát és több száz méter hosszúságban közművezetéket is építenek. Az ezzel kapcsolatos szerződéskötés és a munkaterület átadása még novemberben megtörténhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!