Paks

2023.07.10. 11:28

Megkezdte a vízórák éves leolvasását a Mezőföldvíz

Hétfőn megkezdte az éves vízmérőórák leolvasását a Mezőföldvíz Kft. Pakson a családiházas övezetben – tájékoztatott a szolgáltató.

Gazsó Rita

Vízóra illusztráció

Forrás: MW

A Mezőföldvíz Kft. júliusban és augusztusban végzi az éves vízmérőleolvasást Pakson a családi házas övezetekben. A társaság ezúttal diákoknak is biztosított munkalehetőséget a nyári időszakra.  

Július-augusztusban a családi házakban élők számíthatnak arra, hogy munkatársaink felkeresik ingatlanjaikat a vízmérők leolvasásához – jelezte a társaság. A Mezőföldvíz Kft. arra kéri a felhasználókat, hogy tegyék lehetővé a bejutást az ingatlanokba, valamint biztosítsák a vízmérőhöz és a mellékvízmérőhöz való hozzáférést. A cég közleményében hangsúlyozza, hogy – a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan – kollégáik a társaságuk által kibocsátott fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, mellyel igazolni tudják, hogy a Mezőföldvíz Kft. megbízásából végzik munkájukat. 

A mérőóraleolvasás ehét hétfőtől kezdődött és augusztus végéig tart. A Mezőföldvíz Kft. felhívja a figyelmet, hogy amennyiben a leolvasás az ügyfelek akadályoztatása miatt nem lehetséges, úgy a szolgáltató munkatársai a leolvasásról szóló értesítőt hagynak az ingatlanokban. A nyomtatványon szerepel, hogy a fogyasztók ez esetben miként adhatják le óraállásukat. A diktálást az ügyfelek elvégezhetik a személyes vagy telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, illetve elküldhetik emailben, esetleg bediktálhatják a honlapon keresztül is.

Személyes ügyintézés esetén Pakson, a Kölesdi út 46. szám alatt intézkedhetnek, a telefonos ügyfélszolgálatot pedig a +36 (80) 442 442-os számon érhetik el. Emailt az [email protected] címen intézkedhetnek. A személyes és a telefonos ügyfélszolgálat működési rendjéről további információt itt találhatnak.

A leolvasás összesítését követően a Mezőföldvíz Kft. elkészíti az éves elszámolást, az erről szóló számlákat pedig szeptember elején küldi meg az ügyfeleknek. A szolgáltató az iskolaszövetkezettel kötött megállapodás alapján diákoknak is kínált munkalehetőséget, akik a mérőleolvasásban vesznek részt. Miként jelezték, a Mezőföldvíz Kft. a jövőben is folyamatosan tájékoztatja az ügyfeleket a leolvasás, a diktálás módjáról, illetve a fontos információkról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!