Teol.hu podcast

2024.04.26. 16:00

Rangos díjat zsebelt be a szekszárdi vállalat

A szekszárdi Tarr Kft. a Kiváló Kiszolgálás Program három kategóriájában is első helyezést ért el. A személyes, telefonos, és az elektronikus kiszolgálásban is mindenkit maguk mögé utasítottak.

Dahud Emil

A képen balról a harmadik Tarr János, a Tarr Kft. ügyvezető igazgatója, Heim György az ötödik, Novákné Baranyai Rita pedig a hatodik balról

A napokban látogatta meg a Hír.FM szekszárdi stúdióját Novákné Baranyai Rita, marketing csoportvezető, és Heim György, a cég proaktív értékesítési vezetője. A Tarr Kft. előbbi munkavállalóinak köszönhetően betekintést nyerhettünk a verseny részleteibe, és a vállalat életébe is.

György például elmondta, hogy a verseny különböző próbavásárlásokkal zajlott. Ezek a próbavásárlók értékelték a szolgáltatásaikat az előírt szempontok alapján, és végül így kaptak értékelést. Rita kiemelte a marketing csoport szerepét a megmérettetésben, és a további feladataikról a mindennapi munkában is beszámolt.

A beszélgetés során szó esett a jövőbeli terveikről, és a cég további, például társadalmi tevékenységeiről. Mindketten huzamosabb ideje erősítik a vállalatnak a csapatát, és a szakmájukban is sikeresek, habár egyikük sem ilyen pályára készült.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!