hétköznapi hős

2018.02.05. 08:11

Neki volt köszönhető, hogy ilyen gyorsan kézre kerültek a tolvajok

A bonyhádi rendőrkapitány emléklapot adott át a rendőrök segítőjének.

TEOL, illusztráció: Shutterstock

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

Korábban hírül adtuk, hogy a Bonyhádi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két váraljai férfi ellen.

Egy állampolgár tett bejelentést a rendőrségre, mert Bonyhádon 2018. január 19-én 22 óra 40 perckor észlelte, hogy egy telepről két férfi távozott különböző csomagokkal. A bejelentő a két gyanús férfit követte, majd a kiérkező egyenruhásoknak segítettek az azonosításban. A rendőrök intézkedés alá vonták a 24 éves, valamint 17 éves váraljai fiatalembert, akik bevallották, hogy különböző tárgyakat hoztak el a felújítás alatt álló telepről. Az elkövetők elmondták azt is, hogy a helyszín közelében elrejtették a lopott tárgyakat, amelyeket a rendőröknek meg is mutattak. Az egyenruhások a bűnjeleket lefoglalták.

Az elkövetőket előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsítottak a bűncselekményt beismerték, szabadlábon védekezhetnek. Az ügyben a további eljárást a Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya folytatja le.

Dr. Marcsek Sándor ezredes, a Bonyhádi Rendőrkapitányság vezetője emléklapot adott át a bejelentőnek és megköszönte a hatékony együttműködést, amelynek köszönhetően eredményes intézkedést hajtottak végre a bonyhádi egyenruhások.

Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában